odpylanie przemysłowe

O Grupie BART

Polityka prywatności

Polityka prywatności Bart Sp. z o.o.

W naszym serwisie korzystamy z plików cookies i podobnych technologii.

W naszym serwisie korzystamy z plików cookies i podobnych technologii, zbieramy i analizujemy informacje o ruchu na stronie, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Używamy funkcjonalnych, analitycznych i bardzo rzadko śledzących plików cookies. W przypadku plików funkcjonalnych oraz plików analitycznych o zerowym lub minimalnym wpływie na Twoją prywatność nie jest konieczna Twoja zgoda. Wymagana jest  jednak zgoda na korzystanie z pozostałych plików analitycznych oraz plików śledzących. Jeśli takie będą przez nas stosowane lub naszych partnerów analizujących statystyki witryny.

Pliki cookies

  1. Serwis zbiera w sposób automatyczny tylko informacje zawarte w plikach cookies.
  2. Czym są pliki „cookie”? Pliki (cookies) są plikami tekstowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu. Przeznaczone są do korzystania ze stron serwisu. Przede wszystkim zawierają nazwę strony internetowej swojego pochodzenia, swój unikalny numer, czas przechowywania na urządzeniu końcowym.
  3. Operator serwisu jest podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym swojego użytkownika pliki cookies oraz mającym do nich dostęp.
  4. Do czego używamy plików „cookies”? Operator serwisu wykorzystuje pliki (cookies) w celu:

a) dopasowania zawartości strony internetowej do indywidualnych preferencji Użytkownika, przede wszystkim pliki te rozpoznają jego urządzenie, aby zgodnie z jego preferencjami wyświetlić stronę; optymalizacji korzystania ze stron internetowych;

b) przygotowywania statystyk pomagających poznaniu preferencji i zachowań użytkowników, analiza tych statystyk jest anonimowa i umożliwia dostosowanie zawartości i wyglądu serwisu do panujących trendów, statystyki stosuje się też do oceny popularności strony;

c) możliwości logowania do serwisu, utrzymania logowania użytkownika na każdej kolejnej stronie serwisu; dzięki czemu Użytkownik nie musi np. na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;

d) przetwarzania danych w sposób zautomatyzowany (także w aplikacjach zewnętrznych) oraz ich profilowania; w szczególności pliki te stosujemy, aby: rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb, prowadzić działania z zakresu tzw. marketing automation (w tym m.in., aby określać poziom zainteresowania Użytkownika serwisu poszczególnymi treściami zawartymi na jego podstronach, wykonywać na tej podstawie profilowanie oraz działania zautomatyzowane)

e) tworzyć statystyki, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości

 

 

  1. Jakich plików „cookies” używamy? W ramach stron internetowych stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
  2. Użytkownik może w każdej chwili dokonać zmiany ustawień swojej przeglądarki, aby zablokować obsługę plików (cookies) lub każdorazowo uzyskiwać informacje o ich umieszczeniu w swoim urządzeniu. Inne dostępne opcje można sprawdzić w ustawieniach swojej przeglądarki internetowej. Należy pamiętać, że większość przeglądarek domyślnie jest ustawione na akceptację zapisu plików (cookies)w urządzeniu końcowym.
  3. W jaki sposób mogę wyłączyć lub usunąć pliki cookie? Wszystkie przeglądarki oferują możliwość usuwania i blokowania plików cookie. Więcej informacji można uzyskać w dziale pomocy w przeglądarce lub skorzystać z poniższych linków.

Internet Explorer
Firefox
Google Chrome
Opera
Safari

  1. Operator Serwisu informuje, że zmiany ustawień w przeglądarce internetowej użytkownika mogą ograniczyć dostęp do niektórych funkcji strony internetowej serwisu.
  2. Pliki (cookies) z których korzysta serwis (zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika) mogą być udostępnione jego partnerom oraz współpracującym z nim reklamodawcom.
  3. Bardziej szczegółowe informacje na temat plików (cookies) dostępne są na stronie ciasteczka.org.pl

Bart Sp. z o.o. 

Informacja dotycząca przetwarzania danych osobowych
zbieranych przez Bart Sp. z o.o.

BART Sp. z o.o. przekazuje informację dotyczącą przetwarzania danych osobowych.

W związku z rozpoczęciem obowiązywania z dniem 25 maja 2018 r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady Unii Europejskiej 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych, BART Sp. z o.o. przekazuje informację dotyczącą przetwarzania danych osobowych.

Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?

Administratorem, czyli podmiotem decydującym o tym, jak będą wykorzystywane Twoje dane osobowe, jest BART Sp. z o.o., z siedzibą w Sosnowcu przy ul. Będzińskiej 41/I, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego, prowadzonego przez Sąd Rejonowy w Katowicach, Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem KRS : 0000213690, NIP: PL 6351614771, kapitał zakładowy: 100 000,00zł.

Jak się z nami skontaktować, żeby uzyskać więcej informacji o przetwarzaniu Twoich danych osobowych?

Napisz do nas maila lub pismo, zgodnie z podanymi poniżej danymi teleadresowymi:

  • adres e-mail: bart@bart-vent.pl lub rekrutacja@bart-vent.pl
  • adres pocztowy: Dział Kadr, BART Sp. z o.o., ul. Będzińska 41/I, 41-205 Sosnowiec.

Skąd mamy Twoje dane i jak możemy je pozyskiwać?

Otrzymaliśmy je od Ciebie

  • poprzez formularz kontaktowy znajdujący się na stronie internetowej
  • w odpowiedzi na udział w prowadzonym przez BART Sp. z o.o. procesie rekrutacji (praca lub staż, lub praktyka).

Dane na potrzeby rekrutacji przyjmujemy tylko i wyłącznie poprzez formularz rekrutacyjny, do którego link znajduje się zawsze w publikowanych przez nas ofertach pracy lub na adres rekrutacja@bart-vent.pl. Oferty pracy publikujemy na naszej stronie www.bart-vent.pl w zakładce Kariera oraz na portalach internetowych np. pracuj.pl, LinkedIn.

Jaki jest cel i podstawa prawna przetwarzania Twoich danych osobowych przez BART Sp. z o.o.?

Przetwarzamy Twoje dane osobowe w celu:

  • odpowiedzi na wysyłane drogą elektroniczną zapytania, zgodnie z Twoją prośbą i po wyrażeniu zgody wraz z faktem przesłania formularza, jako przedstawiciela firmy, dane pozostawione są danymi niezbędnymi do realizacji standardowych procedur biznesowych.
  • przeprowadzenia bieżącego procesu rekrutacyjnego – podstawą prawną przetwarzania są przepisy prawa (kodeks pracy lub inne ustawy szczegółowe) lub zgoda na przetwarzanie danych osobowych w tym celu. Podanie danych jest dobrowolne, ale niezbędne do udziału w procesie rekrutacji.
  • przeprowadzenia przyszłych procesów rekrutacyjnych – podstawą prawną przetwarzania jest zgoda na przetwarzanie danych osobowych w tym celu. Podanie danych osobowych w oparciu o zgodę jest dobrowolne i nie ma wpływu na możliwość udziału w rekrutacji.

Odbiorcami Twoich danych osobowych będą pracownicy oraz współpracownicy BART Sp. z o.o.

Jaki jest okres przechowywania danych?

  • W przypadku wyrażenia zgody na udział w bieżącym procesie rekrutacyjnym, Twoje dane osobowe będą przechowywane do 3 miesięcy od dnia jego zakończenia.
  • W przypadku wyrażenia zgody na udział w przyszłych procesach rekrutacyjnych, Twoje dane będą przechowywane do 3 lat od momentu wysłania aplikacji lub do momentu wycofania zgody.

Komu możemy przekazać Twoje dane

Twoje dane osobowe mogą być udostępnione podmiotom i organom upoważnionym do przetwarzania tych danych na podstawie przepisów prawa oraz podmiotom współpracującym z BART Sp. z o.o. na podstawie umów powierzenia przetwarzania danych osobowych i wyłącznie zgodnie z poleceniem BART Sp. z o.o., np. dostawcom do zarządzania rekrutacjami, dostawcom usług i systemów IT, dostawcy usług w zakresie obsługi kadrowo-płacowej, dostawcom usług w zakresie badania potencjału zawodowego.

Czy przekazujemy Twoje dane do państw spoza Europejskiego Obszaru Gospodarczego?

Twoje dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy.

Jakie są Twoje prawa

Przysługuje Tobie prawo dostępu do swoich danych osobowych oraz prawo żądania ich sprostowania, ich usunięcia lub ograniczenia ich przetwarzania.

W zakresie, w jakim podstawą przetwarzania Twoich danych osobowych jest przesłanka prawnie uzasadnionego interesu administratora, przysługuje Tobie prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych osobowych.

W zakresie, w jakim podstawą przetwarzania Twoich danych osobowych jest zgoda, masz prawo jej wycofania. Zgodę można odwołać w każdym czasie wysyłając e-mail na adres rekrutacja@bart-vent.pl albo pismo na adres: BART Sp. z o.o., ul. Będzińska 41/I, 41-205 Sosnowiec. Wycofanie zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania dokonanego na podstawie zgody przed jej wycofaniem.

Przysługuje Tobie również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych w Polsce, tj. Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Drogi kandydacie, powyższe oznacza, że dbamy o Twoją prywatność i dane wykorzystane zostaną tylko i wyłączenie do celów w jakich zostały nam przekazane.

 

BART Sp. z o.o.

BART Polityka ochrony danych

BART Sp. z o.o. - Polityka ochrony danych osobowych

Oficjalny dokument do pobrania na stronie:
https://bart-vent.pl/strona/O-firmie/Polityka-prywatnosci

O firmie BART Sp. z o.o.

INTEGRATOR INSTALACJI PRZEMYSŁOWYCH : instalacje HVAC, instalacje ATEX

KONTAKT

Poznaj nasze rozwiązania i ich skuteczność, zaproś na wizję lokalną naszego specjalistę

Masz pytanie, zadzwoń, napisz !